Najava Škole ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji i perinatologiji

Najava Škole ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji i perinatologiji

Udruženje ginekologa i perinatologa Tuzlanskog kantona (Sekcija za ultrazvučnu dijagnostiku) i Klinika za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla organizuju Školu ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji i perinatologiji, koja će se održati u Tuzli.

Fokusirana prema razvoju samostalnih dijagnostičkih vještina učesnika, ova certificirana edukacija (bodovana od Ljekarske komore Tuzlanskog kantona sa 10 bodova) održat će se 23. i 24. novembra na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.

Rad na pažljivo odabranim kliničkim slučajevima

Tokom intenzivnog dvodnevnog programa, kandidati će imati priliku slušati predavanja stručnjaka iz različitih oblasti ginekologije i akušerstva, te pod njihovim mentorstvom vršiti dijagnostiku na pažljivo odabranim kliničkim slučajevima. Ovakav pristup omogućava specijalistima ginekologije i akušerstva da dodatno usavrše svoje postojeće znanje, te specijalizantima i svim ljekarima usvajanje znanja radom na konkretnim kliničkim slučajevima.

Broj učesnika ograničen

Pošto se radi o prvoj školi ovakve vrste u organizaciji Udruženja ginekologa i perinatologa Tuzlanskog kantona i Ginekološko akušerske klinike Tuzla, prilagodili smo cijene kotizacije, ali je broj učesnika ograničen.

Registracija učesnika škole biće otvorena od 29.10., a tada će biti objavljene i dodatne informacije o programu škole.

Škola ultrazvuka

Škola ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji i perinatologiji

Kontaktirajte nas:

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search